Social Icons

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Εθνικός σάς στέλνει διακοπές στο Kokkoni Beach Hotel

O Εθνικός σάς στέλνει διακοπές στο Kokkoni Beach Hotel

Μια διαφορετική προσφορά στους φίλους του - και όχι μόνο - κάνει ο μπασκετικός Εθνικός Πειραιά, που προσφέρει ένα τετραήμερο στο Kokkoni Beach Hotel. Τι χρειάζεται; Η αποστολή ενός e-mail ή ένα like στο facebook!


Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει χαρακτηριστικά: 


Αυτό το καλοκαίρι με το ethnikos-bc.gr ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..!! Κερδίστε ένα μοναδικό τετραήμερο (3 διανυκτερεύσεις) στο Kokkoni Beach Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για τις 25, 26 και 27 Ιουλίου (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο). 

Το Kokkoni είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που προσφέρει δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στον Κορινθιακό Κόλπο. Διαθέτει εστιατόριο και παρέχει δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία Κοκκώνι.
Τα δωμάτια του Kokkoni Beach Hotel έχουν μοντέρνα διακόσμηση και κλιματισμό. Στις παροχές των δωματίων συμπεριλαμβάνονται δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση, ψυγείο και στεγνωτήρας μαλλιών. Το Kokkoni προσφέρει εσωτερικό μπαρ καθώς και beach bar που σερβίρουν ποτά και κοκτέιλ. 

Η Αρχαία Κόρινθος απέχει 15χλμ. από το ξενοδοχείο, ενώ η παραθαλάσσια πόλη του Ξυλόκαστρου βρίσκεται 30 λεπτά μακριά οδικώς. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Στείλτε μας email με τον ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στη διεύθυνσηinfo@ethnikos-bc.gr ή κάντε like για να πάρετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναρτηθεί από την ιστοσελίδα μας καθώς επίσης και στο facebook.

To έπαθλο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Ο νικητής είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με το τμήμα κρατήσεων του Kokkoni Beach Hotel μέσα σε τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, διαφορετικά χάνει οριστικά το έπαθλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...